Όραμα - Αποστολή

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης  AgroCosmos καθοδηγούνται από το όραμα της:

  • Να είναι μία από της ηγέτιδες επιχειρήσεις που συνεισφέρουν στην εφαρμογή αποτελεσματικών λύσεων για την βελτίωση της Ελληνικής γεωργικής παραγωγής.
  •  Να αναγνωρίζεται από τη δέσμευση της στη Ποιότητα, στις μακροχρόνιες συνεργασίες, στη στήριξη της προς τη κερδοφορία των παραγωγών και στην ασφάλεια καταναλωτών και περιβάλλοντος. 

 

Αποστολή μας είναι να συνεισφέρουμε στην αύξηση της αξίας του προϊόντος της Ελληνικής γεωργικής παραγωγής και στη κερδοφορία του αγρότη επί μακρόν.

  • Υποστηρίζοντας αποτελεσματικά όλες τις παραμέτρους της αειφορίας.
  • Φροντίζοντας τις καλλιέργειες με υλοποίηση της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Καλλιεργειών (Ο.Δ.Κ.), προτείνοντας στρατηγικές αποτελεσματικής διαχείρισης των καλλιεργειών σύμφωνα με τις συνθήκες κάθε περιοχής και χρονιάς για αύξηση της παραγωγικότητας και της ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων.
  • Προωθώντας και προμηθεύοντας την αγορά με τεχνολογικά εξελιγμένα και καινοτόμα, οικολογικώς αειφορικά και ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Παρακολουθώντας τις νέες προκλήσεις της παγκόσμιας γεωργικής παραγωγής και την επιστημονική έρευνα στη θρέψη των φυτών, στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού τους, στη διαχείριση της καταπόνησης τους, στη ρύθμιση της ανάπτυξης τους και στη φυτοπροστασία.

Κύρια κριτήρια επιλογής των εταιρειών που μας προμηθεύουν είναι η ποιότητα, η συνέπεια και η έρευνα τους για συνεχή και αποτελεσματική καινοτομία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΜΒΟΣ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ , Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΤΚ 58100

23810 96350 - 96111

Fax : 23810 96350

info@agrocosmos.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 17:00

Σάββατο:
8:00 - 14:00

Κυριακή:
Κλειστά